Frank Leder

Frank Leder, Duits mode-ontwerper, verwerkt traditionele Duitse elementen in zijn kledingcollecties. De innovatieve materialen en gebruikte moderne technieken hebben allen hun basis in Duitsland, een uiting van zijn diepe erkenning voor de Duitse cultuur.

In 2012 ontwikkelde Frank Leder ‘Tradition’, een huid- en haarverzorgingslijn waarbij verschillende kruiden en planten een collectief geheugen creëert en representeert. Alle organische producten worden in beperkte hoeveelheid in Oostenrijk gefabriceerd. De verpakkingen verbeelden 19e- en 20e-eeuwse portretten en landschappen.

De producten symboliseren niet enkel de typerende Duitse gemeenschap maar vertegenwoordigen ook de liefdevolle volksaard en herinneren ons ook aan ons collectieve geheugen…

De collectie producten omvat onder andere; Meisterwurz & Honey Handzeep, Vlierbloesem Douchegel en Witbier Shampoo. Het laatste product steelt de show dankzij het rijke assortiment ingrediënten waarbij het Witbier aroma u een compleet andere sensatie van bier zal geven.

contact

Van Oldenbarneveltstraat 119, 3012 GS Rotterdam, the Netherlands
phone +31 10 412 40 50,hugo@faceforward.nl