Lola's Apothecary

Dominic droomde, na de hectiek van het Londense stadsleven, ervan anderen te ondersteunen op hun pad naar welzijn en innerlijke vrede. Hij had het geluk op te groeien op een idyllische boerderij in Devon, omringd door het prachtige Britse platteland. Continue verbluft door de vele wonderen van de natuur om hem heen ontdekte Dominic de intensieve werking van een massage voor de allereerste keer tijdens een familievakantie in Griekenland.

Het werd een grote wens zijn passie voor spa, welzijn en natuur te combineren met zijn holistische visie. De ontwikkeling van een reeks producten gericht op natuurlijke schoonheid, spa’s en welzijn betekende het ontstaan van Lola’s Apothecary. Elk product is zorgvuldig ontworpen om vreugde, welzijn en vrede te brengen. De met de hand gemaakt in kleine batches weerspiegelen de magie van Devon. Elke fles bevat de vrolijke liefde voor de natuur en het behoud daarvan.

De producten van Lola’s Apothecary zijn effectief én zacht, geïnspireerd door de natuur en ontwikkeld met aromatherapeutisch oogmerk. De zorgvuldig ontworpen producten combineren ecologisch bewustzijn, glamour, natuur en decadentie.

contact

Van Oldenbarneveltstraat 131, 3012 GT Rotterdam
tel. +31 10 412 40 50,orders@faceforward.nl