Richard James

In korte tijd heeft Richard James zijn naam gevestigd als toonaangevend merk voor herenkleding en hedendaagse tailoring. Vanaf 1992 gevestigd op Savile Row, het epicentrum van maatpakken in Londen, is Richard James nog steeds het jongste merk aldaar welke werkt volgens de typerend Britse manier van fabriceren en constructie van pakken. Richard James heeft een progressieve kijk op traditie en tijdloosheid.

Met de introductie van zijn 1e parfum in een reeks; Richard James Savile Row, heeft FaceForward een sensuele en heldere geur in zijn collectie opgenomen. De legendarische ‘neus’ Yves Cassar heeft gewerkt aan een parfum welke fris, verleidelijk en vol van bloemen is. De lichte accenten zijn verankerd met de warme, rijke ondertoon van luxe leer. Tuberoos-extract in zo’n hoge concentratie is bijzonder, de combinatie met het zachte suède-akkoord zorgt ervoor dat de betoverende bloem een gedurfde stoere draai krijgt. Bergamot zorgt voor een verheffende kruidige noot terwijl mandarijn de volle frisheid voor zijn rekening neemt.

Als eerste in een reeks van 3 parfums blijven de verwachtingen hoog gespannen. De lancering van de volgende 2 parfums staat gepland voor eind 2016.

contact

Van Oldenbarneveltstraat 119, 3012 GS Rotterdam, the Netherlands
phone +31 10 412 40 50,hugo@faceforward.nl