De betoverde wereld van Rouge Bunny Rouge

Rouge Bunny Rouge is een neo-Victoriaans make-up huis. De rijke combinatie van erfgoed en moderniteit maken Rouge Bunny Rouge relevant en inspirerend. Via de reeks producten uit de ‘Enchanted Garden’ wordt er vorm gegeven aan natuurlijke schoonheid, diepe intuïtie, emotie en vrouwelijkheid. Door de prachtige verpakkingen en speelse namen van de producten biedt Rouge Bunny Rouge intelligente make-up voor veelzijdige vrouwen die verzorgende en natuurlijke cosmetica belangrijk vinden en die willen benadrukken wat ze graag van zichzelf zien. Van romantisch sensueel tot brutaal opstandig, van charmant deugdzaam tot intrigerend, van charismatisch tot ingetogen, Rouge Bunny Rouge betekent een dagelijkse dosis magie voor de gebruiker.

'The Enchanted Garden' is een metaforische apothecaire tuin waarin het lichaam en ziel kunnen helen. Met behulp van krachtige medicinale planten krijgen de producten versterking van het innerlijke potentieel. Rouge Bunny Rouge is de slimme alchemist die vrouwen voorziet van intelligente make-up, in de juiste dosis, waardoor schoonheid en het innerlijk onthult wordt.

De filosofie, dat de huid haar eigen schoonheid van meet af aan moet uitstralen, is het uitgangspunt voor elk stuk in de collectie. De grens tussen make-up en huidverzorging wordt continue opgezocht, textuur is van het grootste belang. Via baanbrekende technologieën worden de nieuwste ingrediënten toegevoegd waardoor de conditie van de huid gegarandeerd wordt hersteld, verbeterd en beschermd. Het resultaat is onmiddellijk en langdurig. Elk product is gemakkelijk aan te brengen, voelt comfortabel en licht op de huid.

contact

Van Oldenbarneveltstraat 131, 3012 GT Rotterdam
tel. +31 10 412 40 50,orders@faceforward.nl