Royal Fern

‘Ik ben altijd al op zoek naar een alles-in-één oplossing: Verfijnde huidverzorging welk veroudering van de huid op verschillende niveaus bestrijdt en welke de huid zeer effectief beschermt en herstelt.’
– Tim Golueke

Het ontwikkelen van zijn eigen lijn was dan ook een logische stap voor Dr. Timm Golueke, een van de meest gerenommeerde dermatologen in Duitsland en een internationaal erkende anti-aging expert. Met jarenlange ervaring in zijn kliniek, een vooraanstaand adres voor klanten uit de gehele wereld, is hij meer dan vertrouwd met de eisen van zijn klanten: Ze verlangen allen naar een huidverzorging die de huid strakker en steviger maakt, welke de vermindering van collageen en elastine remt en de celvernieuwing stimuleert. Een huidverzorging die langdurig vocht inbrengend werkt, beschermt tegen vrije radicalen, milieuvervuiling en UV-stralen. Bestaande schade aan de huid hersteld en hyperpigmentatie remt.

Tijdens de zoektocht naar ingrediënten ontdekte hij een aantal studies naar het ongelooflijk brede anti-aging potentieel van varens, in het bijzonder met betrekking tot licht-gerelateerde beschadiging van de huid.

Samenwerkend met professor Leonhard Zastrow, die wereldwijd meer dan 500 cosmetische patenten heeft ontwikkeld, zocht hij naar planten die van nature resistent zijn tegen UV-straling en welke de krachtig eigenschappen van varens simuleren. Het resultaat is een state-of-the-art biologisch complex van werkzame stoffen met een zuiver natuurlijke bescherming tegen UV-straling - enerzijds door middel van het reflecteren van UV- en infraroodstralen en anderzijds door onmiddellijk de opgetreden schade te herstellen.

contact

Van Oldenbarneveltstraat 119, 3012 GS Rotterdam, the Netherlands
phone +31 10 412 40 50,hugo@faceforward.nl