Maison Rebatchi

Dit is het verhaal van een parfumhuis dat net als zovelen had kunnen beginnen met “er was eens een parfumeur, of de zoon van een parfumeur …”. Voor Maison Rebatchi is dit echter helemaal niet het geval, Maison Rebatchi is het resultaat van een levenslange droom. Die van Mohamed Rebatchi, een jonge Frans-Algerijn die opgroeide in een buitenwijk van de arbeidersklasse ten noorden van Parijs.

Mohamed Rebatchi, geboren in Créteil in 1991, was niet voorbestemd om in de parfumerie te werken. Als zoon van Algerijnse immigranten leerde hij het belang van werk, vrijgevigheid en vriendelijkheid vanaf zeer jonge leeftijd. Op 12-jarige leeftijd begon Mohamed na school in het geheim de plaatselijke parfumwinkels te bezoeken. Hij was zo gefascineerd door de parfumwereld dat hij begon te dromen over het starten van zijn eigen parfumhuis. Dankzij onverwachte ontmoetingen leerde hij het vak en heeft hij zich kunnen omringen met de beste neuzen en parfumeurs.

Bij het creëren van parfums omringt Maison Rebatchi zichzelf met de grootste parfumeurs en beste ambachtslieden in de discipline. Dit werd synoniem voor het parfumhuis Maison Rebatchi; elk parfum heeft haar eigen parfumeur. De keuze voor hoogwaardige grondstoffen alsook het prachtige ontwerp van de flacons typeert Maison Rebatchi; onmiskenbaar en uitmuntend.

maison rebatchi >